Fotojakten: du får fotografier och en karta. Med hjälp av kartan ska du ta sig till de platser där bilderna är tagna men Kartan visar bara den ungefärliga platsen. Endast om du hittar den exakta platserna kan de lösa de gåtor som finns på baksidan av korten. Det lag som snabbast kommer tillbaka till starten med flest lösta gåtor vinner.

Fram & Tillbaka: För att kunna svara på frågorna i den här promenaden måste du vara uppmärksam. Läs texterna noga för vid nästa station ställs kontrollfrågor, kan du inte svaret får du gå tillbaka och läsa texterna en gång till. Fram & tillbaka är en rolig promenad med humoristiska texter som passar alla.

Sifferjakten: Med hjälp av kartan tar er grupp sig fram mellan Vadstenas historiska sevärdheter. På varje plats finns en liten text med tillhörande tankenöt. Svaret på varje fråga blir en siffra, och den grupp som först kommer tillbaka med rätt slutsumma vinner. Ett roligt sätt att se det vackra anrika Vadstena och lära sig kuriosa om både det ena och andra.

Frågeslingan: Frågeslingan är en genomarbetad tipspromenad med mycket varierande frågor. Här blandas teknisk förståelse med klurigheter och rena kunskapsfrågor.


Copyright © AUG 2010 | Arrangemang och Utveckling för Grupper | www.aug.se | info@aug.se | tel: 0141-585 85