Företaget är baserat i Motala och har samarbetspartners i hela östergötland. Vi åtar oss alla typer av arrangemang för grupper från 5-500 personer. Vi anpassar miljö, tema och aktiviteter efter Era önskemål och förutsättningar. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder AUG ett mycket brett utbud av konferensarrangemang och hotellboende. Låt oss hjälpa er att ta fram aktiviteter till konferensen, kalaset eller bröllopsdagen.

Vi har ett unikt utbud av arrangemang som är framtagna för att enkelt kunna pasas in i ett konferensprogram eller i ett resepaket. Vår erfarenhet, stora kontaktnät och inarbetade rutiner garanterar att du tryggt kan stå för arrangemanget gentemot din kund eller uppdragsgivare.
Produkternas utformning gör det lätt att hitta rätt alternativ.

Du får snabt information om priser, tider osv. Ofta kan du redan vid första kontakten avgöra vilket alternativ som passar din grupp. Du kommer snabbt vidare i din planering och sparar tid och telefonsamtal. Vid många arrangemang behöver vi träffas på plats för att kunna lära känna varandra och planera detaljer. Vår goda lokalkännedom underlättar arbetet med att hitta lösningar som passar dig.

Vi klarar allt från en enkel 5-kamp med 5 deltagare till arrangemang med 1000-tals personer där vi tex. bgger en medeltida marknad med utställare, riddare och gycklare, kombinerar marknaden med en kungaguldskamp och avlutar med en 30-rätters renässansbankett på Vadstena Slott!

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © AUG 2010 | Arrangemang och Utveckling för Grupper | www.aug.se | info@aug.se | tel: 0141-585 85